REDEMPTION POINTS PROGRAMME *MORE ORDER MADE*MORE POINTS*CAN REDEEM PRODUCTS*OR CONVERT POINTS TO DISCOUNT FOR NEXT ORDER MADE* NOTE : PLS LOGIN 1ST BEFORE MAKE ORDER IN ORDER POINTS CAN BE ACCUMULATED*
RM364.00
[READY STOK] KCJ NEOFLAM Ecolon Ceramic 12PC Set / Korea Cooking pots / cookware
Price RM364.00
Product SKU NEO12
Size (L x W x H) 40 cm x 40 cm x 25 cm
Points Needed 36400
Availability 44
Shipping Fee
COLOUR
14 left
30 left
Quantity
Description
Highlight
  • SET PERIUK NEOFLAM (KOREA)
  • STOCKPOT WITH ALUMINIUM LID 20CM,24CM DAN 28CM. -SHALLOW CASSEROLE 28CM -FRY PAN 24CM -FREE SILIKON GLOVES -MATERIAL FROM DIE CASTING ALUMINIUM LID
  • PREMIUM GRANITE COOKWARE
  • Boleh masak di pelbagai jenis cooktop dapur seperti gas dapur, induction, electric atau ceramic, kayu ke, masak guna arang pun boleh.
  • Tidak melekat, tidak mudah hangus
  • Boleh cuci guna semua jenis pencuci pinggan
  • Masak gerenti tak lekat. Kalau lepas masak sambal udang, then nak masak asam pedas lap guna tisu muka n lap je. Terus dia bersih sebersih2 nya. tak payah basuh pun boleh. Just lap je. Kalau goreng ikan ke ayam memang takde baki2 terlekat tu langsung.
  • 2 in1. Lepas masak terus boleh hidang guna periuk yang sama sebab lawa sangat. Lepas masak, lap2 comot terus letak atas meja. Kalau nak makan malam, terus panas kan then hidang balik.
  • LEBIH CEPAT MASAK COMPARE PERIUK BIASA. Cepat panas. Boleh buat experiment n compare periuk ni dgn periuk lain dan tengok periuk granite ni lagi cepat masak.
  • Even guna api kecik pun still cepat n maintan panas. Periuk granite penyerap haba yang hebat
  • KUKUH, proses pembuatan samada die casting atau forge
  • Tahan Calar/retak. Tak manja mcm jenis non stick yang lain.
  •  
  • SPECIFICATION Material:
  • Luaran: Reinforced Aluminium Heavy Duty (tahan lebih lama dan tahan lasak)
  • Dalaman: Food-Grade Granite Coating
  • Full Glass lead
  • Tapak : cast super capsuled aluminium base untuk superior heat distribution & retention
  • Food-grade & BPA-free

  • SET PERIUK NEOFLAM (KOREA)
  • STOCKPOT WITH ALUMINIUM LID 20CM,24CM DAN 28CM. -SHALLOW CASSEROLE 28CM -FRY PAN 24CM -FREE SILIKON GLOVES -MATERIAL FROM DIE CASTING ALUMINIUM LID
  • PREMIUM GRANITE COOKWARE
  • Boleh masak di pelbagai jenis cooktop dapur seperti gas dapur, induction, electric atau ceramic, kayu ke, masak guna arang pun boleh.
  • Tidak melekat, tidak mudah hangus
  • Boleh cuci guna semua jenis pencuci pinggan
  • Masak gerenti tak lekat. Kalau lepas masak sambal udang, then nak masak asam pedas lap guna tisu muka n lap je. Terus dia bersih sebersih2 nya. tak payah basuh pun boleh. Just lap je. Kalau goreng ikan ke ayam memang takde baki2 terlekat tu langsung.
  • 2 in1. Lepas masak terus boleh hidang guna periuk yang sama sebab lawa sangat. Lepas masak, lap2 comot terus letak atas meja. Kalau nak makan malam, terus panas kan then hidang balik.
  • LEBIH CEPAT MASAK COMPARE PERIUK BIASA. Cepat panas. Boleh buat experiment n compare periuk ni dgn periuk lain dan tengok periuk granite ni lagi cepat masak.
  • Even guna api kecik pun still cepat n maintan panas. Periuk granite penyerap haba yang hebat
  • KUKUH, proses pembuatan samada die casting atau forge
  • Tahan Calar/retak. Tak manja mcm jenis non stick yang lain.
  •  
  • SPECIFICATION Material:
  • Luaran: Reinforced Aluminium Heavy Duty (tahan lebih lama dan tahan lasak)
  • Dalaman: Food-Grade Granite Coating
  • Full Glass lead
  • Tapak : cast super capsuled aluminium base untuk superior heat distribution & retention
  • Food-grade & BPA-free